HVAD KAN VI TILBYDE?

null

HÅROPSÆTNING

Skal du til galla eller et andet fint arrangement, hvor det er vigtigt, at håret sidder perfekt? Hos Salon Lysebjerg tilbyder vi professionel håropsætning udført af vores dygtige og erfarne medarbejdere. Vi tilbyder også håropsætning til bryllup. Vi har øje for detaljen og lytter til dine ønsker. Lad os stå for stylingen af dit hår på din store dag!
null

HÅRKUR

Giv dit hår nyt liv ved at få en hårkur hos Salon Lysebjerg. Vi guider dig til den rette behandling, så du opnår det ønskede resultat, uanset om det drejer sig om mere volumen, glattere hår eller andet. Sundt hår tager også bedre imod farvning, hvis du skulle have tanker om at farve håret. Bestil tid og lad os finde frem til en løsning sammen.
null

KLIP

Er det tid til at få opfrisket dit look, kan vi give dig en flot klipning. Vores professionelle frisører udfører både dame- og herreklip, og du er sikret et fremragende resultat hver gang. Vi møder alle vores kunder med et smil og gør alt for at imødekomme dine ønsker til den nye frisure. Vi vejleder dig til det helt rigtige look, så bestil en tid i dag!
null

FARVE / LYSE STRIBER

Skal du have farvet dit hår eller blot lavet lyse striber, er du i trygge hænder hos Salon Lysebjerg. Vi har mange års erfaring med farvning af hår og kan give dig netop den nuance, du ønsker. Vi holder os løbende opdateret med nye farvemetoder og -tendenser.
null

MAKEUP

Har du en ide til makeup, kan vi realisere den. Vi lytter naturligvis til dine ønsker, og mangler du inspiration, kan vi også give dig gode idéer til den perfekte makeup. Uanset om du skal til fest, bryllup eller andet, har vi forslag til et flot look til enhver anledning.
null

BRYN & VIPPER

Der har været stor fokus på bryn og vipper de seneste år, og det fortsætter. Kom og lad os give dig de flotteste vipper og perfekte bryn, som vi former og farver, så de passer til din stil og din ansigtsform. Vi er eksperter på området og kan fremhæve dit ansigts bedste træk.
null

HÅRTAB

Døjer du med hårtab eller udtynding af hår, er vi i salonen specialiserede i netop dette. Vi er “Nioxin Experts” og kan rådgive dig omkring dit hår, uanset om det drejer sig om hårtab, fældning, porøsitet eller lignende. Du kan trygt dele dine bekymringer og dine ønsker til håret, du drømmer om. Vi gør vores bedste for at hjælpe dig.
null

SKÆGKLIPNING

Få trimmet eller klippet skægget hos Salon Lysebjerg i Næstved. Vi tilbyder barbering, netop som du ønsker det. Vi giver dig også gerne vejledning til nærende pleje af dit skæg, så du ved, hvordan du vedligeholder det bedst muligt. Vi er sikre på, at du kommer til at gå herfra glad og tilfreds, når vi har klippet dit skæg.