Fastnet: +45 5577 9947 Mobil: +45 5358 9947

HVAD KAN VI TILBYDE?

null

KLIP

Trænger du til ny inspiration, smart hår, hår der er nemt at sætte eller have en let opfriskning af din frisure? Så lad os hjælpe dig. Vi udfører både kvinde- og herreklip. Vi møder alle vore kunder med et smil, samt guider og hjælper dig, med ønsker til din frisure.
null

FARVE / LYSE STRIBER

Trænger din farve til nyt liv? – Er du i trygge hænder hos os. Vi har mange års erfaring og er uddannet i mange farveteknikker. (Babylights, colormelt, highlights, lowlights, nuancering og rettelser farvet helt ned til bunden) Vi sætter en dyd i, løbende at holde os opdateret.
null

HÅROPSÆTNING

Hos Lysebjerg tilbyder vi en proffessionel håropsætning. Vi kan hjælpe dig til dit bryllup. Galla eller andet fint arrangement, hvor håret skal sidde perfekt!

Vi har øje for detaljen og lytter til dine ønsker, så vi sammen kan skræddersy det bedste resultat.

null

HÅRTAB

Døjer du med hårtab eller udtynding af hår, er vi i salonen specialiserede i netop dette. Vi er “Nioxin Experts” og kan rådgive dig omkring dit hår, uanset om det drejer sig om hårtab, fældning, porøsitet eller lignende. Du kan trygt dele dine bekymringer og dine ønsker til håret, du drømmer om. Vi gør vores bedste for at hjælpe dig.
null

HÅRKUR

Giv dit hår nyt liv med en skræddersyet/tilpasset hårkur. Det kan være alt fra hårkure der afrenser din hovedbund og genopbyggende, fugtavgivende, glansgivende og styrkende.
null

BRYN & VIPPER

Der har været stor fokus på bryn og vipper de seneste år, og det fortsætter. Kom og lad os give dig de flotteste vipper og perfekte bryn, som vi former og farver, så de passer til din stil og din ansigtsform. Vi er eksperter på området og kan fremhæve dit ansigts bedste træk.
null

MAKEUP

Har du brug for at læne dig tilbage og lade en anden fremhæve din smukkeste træk – Så lad os hjælpe dig med en flot naturlig make-up! Uanset om du skal giftes, er gæst til et bryllup eller skal til fest, kan vi hjælpe dig med at skabe et smukt look.
null

SKÆGKLIPNING

Få trimmet eller klippet skægget hos Salon Lysebjerg i Næstved. Vi tilbyder barbering, netop som du ønsker det. Vi giver dig også gerne vejledning til nærende pleje af dit skæg, så du ved, hvordan du vedligeholder det bedst muligt. Vi er sikre på, at du kommer til at gå herfra glad og tilfreds, når vi har klippet dit skæg.
null

Extensions/tape

Ønsker du smukt, langt eller bare lidt fyldigere hår. Så er extensions muligvis løsningen- Vi bruger tape-metoden til extensions og anvender 100% human hair. Hvis du ønsker en snak om extensions, så ring endeligt til os her i salonen.
null

B3

Denne “Bond Builder”-behandling kan enten udføres som en kurbehandling ved vasken eller i forbindelse med din farvebehandling. B3 genopbygger, styrker dit hår og er glansgivende.Den genopbygger hårets indre struktur og vil derfor efterlade dit hår mere smidigt og modstandsdygtigt.

Vi vil altid anbefale B3 i din farvebehandling for at opnå længerere holdbarhed, samt passe bedst muligty på dit hår. (især ved afblegning)