Fastnet: +45 5577 9947 Mobil: +45 5358 9947

HVAD KAN VI TILBYDE?

Vi tilbyder lang række forskellige services. Fra klipning og lyse striber til håropsætning, makeup og forebyggelse af hårtab i Næstved.
Bestil tid allerede i dag!

null

HÅRKUR

Giv dit hår nyt liv med en skræddersyet hårkur til dine behov. Det kan være alt fra en kur der afrenser din hovedbund, en der er genopbyggende, en fugtgivende, en glansgivende eller en styrkende.
null

BRYN & VIPPER

Der har været stor fokus på bryn og vipper de seneste år, og det fortsætter. Lad os forme og farve, så de passer til din stil og din ansigtsform, så det kan fremhæve dit ansigts bedste træk.
null

MAKE-UP

Har du brug for at læne dig tilbage og lade en anden fremhæve din smukkeste træk til en bestemt anledning? Så lad os hjælpe dig med en flot naturlig make-up! Uanset om du skal giftes, er gæst til et bryllup eller skal til fest, kan vi hjælpe dig med at skabe et smukt look.
null

SKÆGKLIPNING

Vi tilbyder i salonen at vores herrekunder sammen med en klipning også kan få klippet eller trimmet skægget. Vi gir´også gerne råd til vedligeholdelse derhjemme, samt pleje.
null

EXTENSIONS/TAPE

Ønsker du smukt, langt eller bare lidt fyldigere hår? Så er extensions muligvis løsningen for dig! Vi anvender tape-metoden til extensions og hår af “100% human hair” kvalitet. Hvis du ønsker en snak om extensions, så ring endelig til os og lad os tage en snak.
null

B3

Denne “Bond Builder”-behandling kan enten udføres som en kurbehandling ved vasken eller i forbindelse med din farvebehandling. B3 genopbygger, styrker dit hår og er glansgivende. Den genopbygger hårets indre struktur og vil derfor efterlade dit hår smidigt og modstandsdygtigt.

Vi vil altid anbefale B3 i din farvebehandling for at opnå længerere holdbarhed, samt passe bedst muligt på dit hår (især ved afblegning).