Fastnet: +45 5577 9947 Mobil: +45 5358 9947

HÅRTAB

Er du generet af uønsket hårtab? Vi er specialister.

Specialister i hårtab

Hårtab er noget vi alle vil opleve, i mere eller mindre grad, i løbet af vores liv. Hårtab er ændringer i dit hår i form af tab, fældning, porøsitet og livløst hår.

Hårtab kan være et stort problem for mange mennesker, men hos Lysebjerg har vi løsningen. Vi tilbyder professionelle behandlinger, der kan hjælpe med at forebygge hårtab og få dit hår til at vokse sundt og stærkt igen. Vores team af erfarne frisører har mange års erfaring inden for hårpleje og ved præcis, hvad der skal til for at give dig det bedste resultat. Vi anvender kun professionelle produkter af høj kvalitet, så du kan være sikker på at få den bedste behandling.

Men vi tilbyder selvfølgelig også andre behandlinger, herunder håropsætning, lyse striber og klipning. Uanset om du ønsker at forebygge hårtab eller bare vil have et nyt og frisk look, så er vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os på telefonnummer +45 5577 9947 for at bestille tid eller for at få yderligere information. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores salon i Næstved.

Vi starter dit besøg i salonen med en konsultation, så vi kan få et ordentligt indblik i, hvor længe det har været til gene for dig, samt hvad dine ønsker og forventninger er af en behandling hos os.
hårtab