HVEM ER VI

Lad os hjælpe dig med at finde dine bedste sider frem

I salon Lysebjerg er vi meget passionerede omkring vores arbejde, og det vi allerbedst kan lide er at lukke JER ind i vores smukke, fængslende verden af kreativitet.

Vi elsker alle de vinkler, der er i vores fag, og vi vil rigtig gerne vise dem til JER.
Vores arbejde ser vi ikke som et job; det er et værk.
Vi ønsker at hjælpe jer med at se mulighederne for at bringe jeres allerbedste sider frem. ALLE MENNESKER har et eller andet over sig, som man bliver forblændet af; nogen kan måske bare ikke selv se det, eller har brug for hjælp til at se det. Lad os guide jer!

Vi elsker at lege. Vi elsker at skubbe grænser, og vi elsker, at vi aldrig bliver færdige med at lære noget nyt omkring kreativitet, eller hvornår det enkle, klassiske er værdsat. Vi lærer hver dag noget, fordi I holder os til ilden; det er jer vi gør alt det her for. I INSPIRERER OS! I giver os det største “rush”, og det største “boost”, og det vil vi så gerne give videre; lade jer se ind i den verden, vi arbejder i, og hvad vi sammen kan skabe med noget så simpelt som hår og den selvforkælelse, der hører med i at værne om sig selv.

Forkæl dig selv

Lad os komme med de kreative inputs. I fællesskab kan vi smelte det sammen og skræddersy noget til hver enkelt af jer, uanset om det gælder farve, klipning eller styling. Du er med i hele processen.

– Har du lyst til at kunne forkæle dig selv derhjemme, så husk vi forhandler de lækreste produkter fra Nioxin, Living Proof, Olaplex, Topshelf 4Men, JUUCE & GHD.

Vi er specialiserede i hårtab

I salonen er vi specialiserede i hårtab, og vi anvender serien Nioxin til hjælp og forebyggelse. Vi er 2 ud af 12 uddannede “Nioxin Experts” i Danmark, og vi er altid åbne for en dialog omkring dit hår og dine problemer (Uanset om det drejer sig om hårtab, fældning, porøsitet etc). Lad os guide og hjælpe dig, så du kan komme et skridt tættere på det hår, du drømmer om.

Book en tid i dag

I er altid mere end velkommen til at kontakte os på tlf.: 55 77 99 47 i vores åbningstider eller skrive til os i vores gruppe på Facebook. VI GLÆDER OS TIL AT SE JER og til at vise jer hele vores fantastiske frisør-univers!