HVEM ER VI

I salon Lysebjerg er vi meget passionerede omkring vores arbejde og det vi allerbedst kan lide, er at lukke JER ind i vores smukke, fængslende verden af kreativitet.

Vi elsker alle de vinkler der er i vores fag og vi vil rigtig gerne vise dem til JER:
Vores arbejde ser vi ikke som et job; det er et værk.
VI vil hjælpe jer med at se mulighederne for, at bringe jeres allerbedste sider frem. Og ALLE MENNESKER har et eller andet over sig, man blir forblændet af; nogen kan måske bare ikke selv se det, eller har brug for hjælp til at se det? Lad os guide jer!

Vi elsker at lege. Vi elsker at skubbe grænser og vi elsker at vi aldrig blir færdige med at lære noget nyt omkring kreativitet, eller hvornår det enkle, klassiske er værdsat. Vi lærer hver dag noget, fordi I holder os til ilden; det er jer vi gør alt det her for. I INSPIRERER OS! I gir’ os det største “rush” og det største “boost”, og det vil vi så gerne give videre: lade jer se ind i den verden vi arbejder i og hvad vi sammen kan skabe, med noget så simpelt som hår og den selvforkælelse der hører med i at værne om sig selv.

Lad os komme med de kreative inputs, og lad os så i fællesskab smelte det sammen, og skræddersy noget til hver enkelt af jer: uanset om det gælder farve, klipning eller styling. Du er med i hele processen.

– Og har du lyst til at kunne forkæle dig selv derhjemme, så husk vi forhandler de lækreste produkter fra Nioxin, Living Proof, Kevin Murphy, Topshelf 4Men, JUUCE, GHD & Revlon.

I SALONEN ER VI SPECIALISERET I HÅRTAB, og vi anvender serien Nioxin til hjælp og forebyggelse. Vi er 2 ud af 12 uddannede “Nioxin Experts” i Danmark, og vi er altid åbne for en dialog omkring dit hår og dine problemer (Uanset om det drejer sig om hårtab, fældning, porøsitet etc). Lad os guide og hjælpe dig, så du kan komme et skridt tættere på det hår du drømmer om.

Book en tid i dag

I er altid mere end velkommen til at kontakte os på tlf.: 55 77 99 47 i vores åbningstider, eller skrive til os på vores gruppe på Facebook, som der er linket til her på hjemmesiden. VI GLÆDER OS TIL AT SE JER, og til at vise jer hele vores fantastiske frisør-univers!